Vanaf De Cascade ben je in 8 minuten in hartje Utrecht

Over de Cascade

De Cascade is ideaal gelegen. Hier woon je nieuw, in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal. Station Terwijde ligt op 2 minuten loopafstand en dan is het nog 6 minuten ‘treinen’. Fiets je liever? Het is maar 6 km naar Utrecht centrum en je bent ongeveer een kwartiertje onderweg.

100% verhuurd

28

Huurappartementen

60 - 93 m2

Woonoppervlakte

Vleutensebaan

In Utrecht

December 2022

Verwachte oplevering

Aan het water waar de wijken Terwijde en Het Zand elkaar raken

In Utrecht Leidsche rijn

Woon nieuw in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal. De voetgangersentree vind je aan de Vleutensebaan en met de auto kom je via de Carel Willinklaan thuis. Je auto parkeer je in jouw privéparkeerplaats in de garage onder het gebouw. Je appartement bereik je droog en veilig binnendoor. Vanuit De Cascade ben je zo bij de kruising van de belangrijkste noord-zuid en oost-westverbindingen: snelwegen A2 en A12.

Op loopafstand van winkels, OV, talloze sportclubs & zorg

Voorzieningen in de buurt

Buurtwinkelcentrum Terwijde

Aachter het spoor, op 3 minuten loopafstand vind je naast 3 supermarkten, de lokale bakker, slager, bloemist ook een Action, Etos, schoenmakerij en horeca.

maximapark

Een park, zo groot als de Utrechtse binnenstad. Hier kun je sporten, spelen, liggen, dansen als er een festival is en genieten bij diverse horecagelegenheden.

haarrijnse plas

In 5 minuten fiets je naar de fantastische recreatieplas, de Haarrijnse Plas. Soms worden hier festivals gevierd en Key West Beachhouse is de perfecte plek om een fijne stranddag af te sluiten.

Haal lekkere sushi
uit je werk

De mooiste plekjes
in het Maximapark

Vakantie vieren in eigen land
op een mooie zomerdag

Groen, omringd door water met prachtige architectuur

Supergoede ligging

In het hart van het gebouw vind je een mooie binnentuin die doorloopt in een parkje met een speelplek. Terrassen worden gesierd met gemetselde bloembakken voor en nog groter groen karakter. De vorm van het gebouw is stoer richting het station, meer open en groen naar de bestaande bouw.

De trapsgewijze bouw zorgt voor de mogelijkheid voor echt grote terrassen. En onder het gebouw, daar parkeer je je auto. Daarnaast kun je je buren ontmoeten of lekker ontspannen in de binnentuin van het gebouw.

Jouw woning heeft een zo laag mogelijk energieverbruik

Duurzame energietransitie

Wij zorgen voor een gasloze manier van verwarmen, vloerverwarming, uitstekende isolatie en ventilatie voor een bijzonder binnenklimaat. Daarnaast plaatsen we zoveel mogelijk zonnepanelen of sluiten aan op duurzame energie uit de wijk. Dir draagt bij een aan beter milieu, een gezondere leefomgeving én – bij normaal gebruik en energiezuinige apparaten - een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.

Goed voor jouw energierekening en het behoud van de aarde

De Cascade is 100% rainproof. Het gebouw kan in theorie losgekoppeld worden van de hemelwaterafvoer. Verder zorgen we ervoor dat vogels zich welkom voelen en door het vele metselwerk is het gebouw ook over tientallen jaren nog even mooi is.

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen of in lease-vorm aanwezig. Bekijk de FAQ als je meer wil weten over de duurzame technieken en installaties in jouw woning.

Stap 1

Bekijk het woningaanbod
en schrijf je in.

Stap 2

Woning wordt toegewezen en complete dossier geaccordeerd.

Stap 3

Tekenen huurcontract en oplevering van de woning.

Alle appartementen verkocht en verhuurd

De bouw is gestart en de 62 koopwoningen zijn verkocht. Ook de huurappartementen zijn allemaal verhuurd. Het is dan ook niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit project. De appartementen worden naar verwachting medio december 2022 opgeleverd.